ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  • Ознайомтеся, будь ласка, з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі - Правила). Правила встановлені сервісом Momento Food (www.momentofood.com) і визначають порядок використання сервісом Momento Food персональних даних користувачів. Ці правила є невід'ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ УГОДИ З КОРИСТУВАЧАМИ СЕРВІСУ MOMENTO FOOD.
    1. Основні положення.
  • Встановлюючи додаток Momento Food або реєструючись на сайті www.momentofood.com, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл севісу Momento Food на збір, зберігання, використання, обробку та оголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил та законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Ці Правила дійсні на території України, з моменту реєстрації користувача в сервісі Momento Food.
    2. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача. Momento Food може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані:
  • - ім'я (прізвище, ім'я, по батькові);
  • - адреса електронної пошти (e-mail);
  • - номер мобільного телефону;
  • - історія використання користувачем сервісу Momento Food;
  • - користувач погоджується з тим, що сервіс Momento Food може використовувати персональні дані користувача для:
  • - надання послуг і клієнтської підтримки за запитом користувача;
  • - поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • - повідомлення користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції сервісу Momento Food і партнерів сервісу Momento Food за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.
    3. Розголошення персональних даних. Сервіс Momento Food має право надавати третім особам персональні дані користувача в наступних випадках:
  • - сервіс Momento Food отримав відповідну згоду користувача;
  • - сервіс Momento Food надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Сервіс Momento Food висловить прохання про надання згоди на використання персональних даних відповідно до внутрішніх інструкцій Momento Food і цих Правил.
  • - Momento Food надає персональні дані правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційні запити, які стосується кримінального провадження або передбачуваної протиправної діяльності. В такому випадку сервіс Momento Food розголосить інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім'я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки.
  • - сервіс Momento Food може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональні дані і, яка не ідентифікує користувача індивідуально. Персональні дані користувача зберігаються на сервері Momento Food, який може фізично знаходитися як в Україні, так і за кордоном. Користувач підтверджує і надає сервісу Momento Food право переміщати персональні дані через кордон України з метою, для якої ці дані були зібрані. Сервіс Momento Food зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача. Momento Food несе одноосібну і повну юридичну відповідальність за захист персональних даних користувача і за збір, обробку, зберігання, і використання персональних даних користувача.
    4. Права користувачів як суб'єктів персональних даних:
  • 4.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків, встановлених законом.
  • 4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.
  • 4.3. на доступ до своїх персональних даних.
  • 4.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.
  • 4.5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
  • 4.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.
  • 4.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність і ділову репутацію фізичної особи.
  • 4.8. звертатися зі скаргами щодо обробки своїх персональних даних.
  • 4.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  • 4.10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
  • 4.11. відкликати згоду на обробку персональних даних.
  • 4.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних.
  • 4.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього праві наслідки.
    5. Видалення персональних даних та відмова від розсилки.
  • При зміні персональних даних користувача, зазначених в пункті 2 (наприклад, мобільного телефону, електронної адреси), а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу Momento Food, йому надається можливість зміни або видалення/деактивації даних. Для цього потрібно надіслати заяву на адресу info@momentofood.com.